Mit arbejde i lyd, ord og billeder

Dagblad og ugeaviser

Randers Amtsavis, Randers Onsdag og Mariager Avis

Fra efteråret 2016 til slutningen af 2017 har jeg arbejdet på fuldtid som journalist ved Randers Amtsavis. Her har jeg varetaget de to ugeaviser Mariager Avis og Randers Onsdag samt bidraget til Randers Amtsavis’ daglige nyhedsproduktion på print og web.

På ugeavisen Randers Onsdag stod jeg blandt andet bag indførslen af “Butiksstafetten” – et fast portræt i avisen, hvor læserne fra gang til gang kunne stemme på, hvem der skulle portrætteres næste gang.

I Randers Amtsavis har jeg blandt andet sat fokus på, at lægemanglen nu er rykket til de middelstore byer med en positiv casehistorie fra oplandet. Jeg har taget læserne med på en researchtung historie om en iværksætter med en broget fortid, og jeg har været på pletten, da en PTSD-ramt soldat blev anholdt for at true med at ville skyde politiet i Randers.

Derudover stod jeg bag et stort tillæg om Liv og Død, der blev bragt i en stor gratis husstandsomdelt lørdagsavis:

 

 

Live fra Randers Amtsavis

I forbindelse med kommunalvalget i Norddjurs Kommune sendte jeg live fra Amtsavisens facebookside som optakt til valget:

… og fra Randers Amtsavis’ rullende vælgermøde “Politik & Pølser”:

Derudover filmede, klippede og redigerede jeg også små voxpop til brug for samme.

Øvrige  dagblade

Før Randers Amtsavis har jeg blandt andet arbejdet for Århus Stiftstidende og Viborg Stifts Folkeblad.

Her har jeg dækket stort og småt og skrevet om alt fra faldende ledighed til integration og boligmangel.

6605076-fuglehuse-giver-livet-mening---1

Foto: Laura Uldahl Aggernæs. Bragt i Århus Stiftstidende.

6605075-humor-mder-sygdom-p-hospitalsgangen---1

Foto: Laura Uldahl Aggernæs. Bragt i Århus Stiftstidende.

Radio

KNR

Frem til slutningen af juni 2015 arbejdede jeg som nyhedsjournalist ved Radioavisen hos KNR. Du kan høre mig afvikle en radioavis her:

Ud over at læse nyheder op, producerede jeg også nyhedsindslag om alt fra international og national politik til kriminalitets-, erhvervslivs– og kulturstof.

Derudover producerede jeg også Nyheder fra Grønland til P1 .

Kommunikation

Grønlands Selvstyre

I Grønlands Selvstyre stod jeg med ansvaret for den interne kommunikation for de omtrent 600 medarbejdere, der arbejder i centraladministrationen.

Derudover bidrog jeg også til den eksterne kommunikation ved blandt andet at skrive pressemeddelelser samt fotografere alt fra politiske samlinger og  betydningsfulde jubilæer til den første skoledag.

300914 Topbillede

Foto: Laura Uldahl Aggernæs. Bragt på Naalakkersuisut.gl.
Dansk Folkehjælp

For Dansk Folkehjælp har jeg blandt andet skrevet pressemeddelelser om deres julehjælpsindsamling, der er blevet bragt i diverse dagblade, senest i 2015. Derudover har jeg produceret artikler til deres blad Folkehjælpen om alt fra  deres indsats i Afghanistan til feriehjælp til danske børn.

julehjælp

Foto: Laura Uldahl Aggernæs. Bragt på Ekstrabladet.dk.